Povestea noastra este despre fericirea pe care dorim sa o simta fiecare copil din jurul nostru. Unii sunt fericiti fiindca primesc un produs realizat de noi cu multa dedicatie si asta ii face sa se transpuna intr-o lume a povestilor. Altora le aducem zambetele pe buze prin actiunile sociale pe care le facem redirectionand mare parte a profitului nostru catre copii aflati in categoriile vulnerabile ale societatii. Oricum ar fi, fiecare copil merita clipe de bucurie, sa traiasca intr-o lume frumoasa a povestilor.

Astfel, ce poate fi mai frumos decat sa realizezi produse de imbracaminte cu tematica de serbare si carnaval. Copilul nostru isi imagineaza ca este un personaj de poveste: o zana sau o printesa, o floare, o leguma sau animalutul lui preferat.  Totul este posibil fiindca avem o echipa care realizeaza costumatiile cu multa atentie si dedicatie, costumatii care te duc cu gândul la povești de basm și te fac să zâmbești, fără să vrei.

Serbările si petrecerile tematice sunt evenimente importante din viata copiilor nostrii si necesită o ținută pe măsură, nicidecum aleasă la întâmplare.Oricare ar fi rolul fetiței tale, trebuie să te asiguri că are o rochiță sau o fustita care o va transforma în vedeta scenei. Ce bine că ai aflat despre magazinul nostru, de unde poți comanda rochițe sau fustite pentru fetița ta. Cu toate ca avem multe variante, tot nu ai gasit modelul ideal? Te rugam sa ne scrii ce anume iti doresti si noi vom face tot posibilul sa transformam dorinta fetitei tale in realitate.

Pevestea noastra numai ce a inceput!

Un comentariu

Comments are closed.