OAMENII NE MAI INTREABA SI DESPRE

Ce e un tutu?

Tutu-ul este o fustă impresionanta si amplă, realizată din mai multe rânduri de tul suprapuse, pe care de obicei o poartă balerinele.

Cum este realizata o rochița tip TUTU?

Rochițele tip TUTU se realizează dintr-un corset de croșet elastic, pe care sunt  aplicate  manual intre 2 si 4 rânduri duble de tul sub forma de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate Premium. Aceste rânduri de tul oferă un volum deosebit rochiței, oferind o imagine de poveste.

Corsetul din croșet elastic este plăcut la purtare si se mulează perfect pe corp datorita fibrei de elastan pe care o conține. El se întinde mult, astfel ca permite utilizarea rochiței tutu o perioada mai îndelungata odată cu creșterea fetiței dvs.

Bretelele realizate din banda de satin si sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorita si se fixează la spate.

Atât pe corset cat si pe partea de tule pot fi aplicate diverse aplicații specifice tematicii de serbare

Cum este realizata o fustița tip TUTU?

Fustițele tip TUTU se realizează manual si presupun suprapunerea  mai multor rânduri duble de tul sub forma de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate Premium. Fâșiile de tulle sunt atașate prin împletire de un croșet elastic. Aceste rânduri de tul oferă un volum deosebit fustiței, oferind o imagine de poveste.

Pot sa îmi personalizez fusta/rochița?

Fustițele si rochițele noastre pot fi modificate in funcție de preferințele fiecare client. Tot cea ce trebuie sa faceți este sa ne spuneți ce modificări ați vrea sa aduceți rochiței. Putem combina modele, modifica nuanțe sau dimensiuni, adaugă sau elimina anumite aplicații. Noi va realizam rochița sau fustița mult visata.

Produsele au lungimi standard?

Produsele noastre sunt executate după dimensiunile standard specifice vârstei, însă daca optați pentru alta lungime noi va ajutam cu drag doar trebuie sa luați o măsura. Daca fetița Dvs își dorește o rochița pana in pământ, noi așa o vom executa.

Cum întreținem produsele TUTU?

Înainte de utilizare, scoateți rochița din ambalaj si scuturați-o pentru a-i da volum. “pieptănați” cu mâinile rochița pentru a îndrepta fâșiile de tule din interior și exterior, apoi agățați-o pe un umeraș.

Produsele sunt foarte delicate atât pe partea de corset elastic, cât și pe partea de tule sau de accesorii, de aceea se recomandă să le manipulați cu mare atenție. Corsetul elastic este cel mai sensibil, de aceea aveți grijă să nu-l agățați sau rupeți, deoarece se poate destrăma si este complicat de remediat. Fâșiile de tulle pot fi înlocuite cu ușurința in caz de mici ,,accidente,,.

Pe termen lung, i-l puteți păstră pe umeraș (pentru a evita sifonarea), si daca nu e folosit des, acoperiți-l cu ceva ușor ca sa nu acumuleze praf.

Cum spălam produsele TUTU?

Produsele tip tutu se spală manual, nu se spală în mașina de spălat!

Va recomandăm să spălați ușor cu apă și săpun doar zona în care tutu este murdar. În cazul în care întregul tutu este murdar, spălați manual întreaga suprafață. Spălați delicat cu apă rece/călduța și puțin detergent, preferabil unul cu spumare redusa.

Clătiți ușor cu apă. Puteți să adăugați puțin balsam la clătire, acesta are efect anti electrizare. Se lasă tutu-ul la uscat pe un umeraș si apoi se îndreaptă manual toate fâșiile din tul pentru a se usca fără cute.

Ce scăpam de electrizarea fâșiilor?

Tutu este  realizat din fâșii de tule suprapuse, deci electrizarea poate fi câteodată o problemă din cauza umidității reduse a fibrelor din țesătura. Pentru a preveni electrizarea, pulverizați puțină apă, amestecata cu puțin balsam de rufe, pe fâșiile din tule din care e format tutu.

Ce facem daca TUTU-ul este sifonat?

Recomandam sa nu calcați tutu-ul, ci sa întindeți fiecare fâșie de tul cu mana pentru a le îndrepta. Recomandat este sa faceți acest lucru intr-un medium mai umed (de ex. in baie) sau pulverizând putina apa pe fâșii.

Daca chiar e necesar sa-l calcați, atunci sa o faceți cu mare atenție la temperatura cea mai joasa a fierului de calcat (preferabil setarea nylon) sa nu ardeți tul-ul. Sunt multe fâșii astfel ca trebuie sa aveți foarte multa răbdare. Daca aveți un călcător cu abur atunci preferabil sa-l folosiți pe acela.

Cum comandam?

Exista mai multe metode prin care puteți face o comanda si o sa le detaliem mai jos.

  1. Apel telefonic. In cazul in care doriți sa faceți o comanda telefonica, va stăm la dispoziție, oferindu-va asistenta in selectarea celei mai bune opțiuni pentru Dvs. Ne puteți contacta la numerele de telefon : 0747663077
  2. Pe Facebook – prin mesaj privat, unde puteți lua legătura cu noi pentru asistenta la efectuarea comenzii, ajutandu-va sa alegeți ceea ce va doriți. Pagina de profil este …………………………. Va stăm la dispoziție oricând.
  3. Prin sms sau Whatsapp. Trimiteți sms / mesaj Whatsapp la nr. de telefon 0747663077 cu intenția dvs. de a cumpăra unul dintre produsele noastre si noi va putem suna / răspunde la mesaj, pentru a stabili detaliile.

4. Comanda manuala pe site/magazine online. In acest caz trebuie completate rubricile afișate si trebuie sa urmăriți toți pașii, pana la finalizarea completa a comenzii.

In cat timp si cum livram?

Produsele comandate va vor fi livrate in cel mai scurt timp. De la noi vor pleca in 24-48 h de la lansarea comenzii si veți primi un mesaj de confirmare.

In cazul in care, din n motive, se întâmpla totuși sa nu fie pe stoc unul sau mai multe dintre produsele comandate de dvs., veți fi contactat/-a telefonic, pentru a lamuri acest lucru.

Totodată, poate exista si situația in care sa nu putem executa un produs exact pe culoarea dorita. Va vom contacta telefonic atunci când este cazul.

Modalități de livrare prin curier rapid Urgent Cargus sau Posta Romana (varianta simpla sau Prioripost)

Modalități de plata?

Magazinul nostru va pune la dispoziție următoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs (cea mai frecventa). Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii (acasă sau la serviciu). In cazul livrării produselor de către firma de curierat, plata contravalorii rambursului se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

După plasarea comenzii, veți primi informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plații. Pentru urgentarea procesului, va rugam sa ne trimiteți o copie după ordinul de plata la adresa de email ……………………………….., pentru a nu aștepta încasarea banilor.

Plata online – prin NETOPIA

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, in condiții de siguranța deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesatorul de plăti, ele fiind securizate si încriptate.

Pentru efectuarea plații vei introduce numărul cardului tău, data expirării si codul CVV2/CVC2

CVV

NU ATI GASIT RASPUNSUL?

Daca aveți o întrebare la care nu ați găsit răspunsul pe secția noastră Q&A, nu hastați sa ne contactați completând formularul de mai jos. Va mulțumim.

 

Trimiteti intrebarea