DESPRE CROITORIA NOASTRA

PUTEM FACE ASTA IMPREAUNA

Daca cunoști situații cu copii proveniți din familii cu risc ridicat de sărăcie, te rog sa ne scrii si noi vom face tot posibilul sa le aducem un zâmbet pe buze.

Suntem un mic atelier de vise pentru copii, o croitorie care vrea sa aduca zambetele pe buzele fiecarui copil.

Îți oferim o diversitate de produse la o calitate superioară, cu atenție pentru materiale, cusături și detalii. Vei găsi aici rochite, fustite si costumatii de serbare/carnaval pentru toate gusturile si toate rolurile pe care ti le-ai putea dori. Toate acestea asteapta sa-si gaseasca un loc special in dulapul copilului tau… dar si in sufletul lui!

Iti doresti o fustita sau o rochita personalizata, noi te ajutam sa-ti indeplimesti visul. Trebuie doar sa ne spui ce anume iti doresti si noi vom face tot posibilul sa-ti transformam visul in realitate.

Ce mai trebuie sa mai stii despre noi este ca suntem o intreprindere de economie sociala care pune oamenii inaintea profiturilor proprii, astfel incat 90 % din profitul realizat il directionam catre actiuni cu scop social. Fiecare achizitie din magazinul nostru va ajuta cativa copii din medii defavorizate sa fie mai fericiti. Tu poti face lume mai frumoasa!

90% Din profit alocat cauzelor sociale

DE CE SA ALEGI CROITORIA FERICIRII

Prin redirecționarea a 90 % din profitul nostru, ne dorim îmbunătățirea  nivelului de trai in rândul copiilor proveniți din familii cu risc ridicat de sărăcie, atât in mediul urban cat si rural, fără acces la educație și la resurse materiale prin programele sociale pe care le realizam

  • Copii vulnerabili  cu vârsta cuprinsă între 0-12 ani, proveniți din familii cu risc ridicat de sărăcie sau din centrele de plasament/centre instituționalizate.
  • Familii cu mai mult de 2 copii si care au un venit redus.
  • Copii cu părinți care trăiesc din venitul minim garantat.
  • Copii cu dizabilități.

Principiile care ne ghidează in atingerea scopul nostru social sunt : incluziunea,  egalitatea de șanse, nediscriminarea, comunicarea  deschisa si transparenta.  Doar asa putem face lumea mai frumoasa pentru acești copii!

Suport

Crearea a cel puțin un loc de munca pentru persoanele vulnerabile.

Ajutor

Oferirea anuala de pachete cu alimente de baza si articole de îmbrăcăminte  pentru copii care provin din familii vulnerabile.

Educatie

Oferirea anuala de ghiozdane dotate cu toate rechizitele  necesare unui an școlar elevilor din categorii vulnerabile.

Ateliere

Organizarea anuala de ateliere de creație pentru copii care provin din familii vulnerabile susținute de către angajații întreprinderii sociale de tipul: “Creează-ti propria fustița” (copii învață cum sa realizeze o fustița TUTU), “Învățam sa coasem singuri” (copii învață sa coasa manual), „Mâini dibace” (unde copiii învață să realizeze obiecte decorative simple – semne de carte, șervețele, decorațiuni, mărțișoare, felicitări etc).