In urma intrării in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la achiziție in termen de 14 zile calendaristice de la data intrării in posesia fizica a produsului. Perioada de retur  expira după 14 zile începând de la data la care cumpărătorul intra ( el sau o parte terța, alta decât transportatorul, indicata de cumpărător) in posesia fizica a produsului/ produselor .

Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat si nu prin posta romana. Costul integral al returului va fi suportat de către cumpărător. Produsele returnate trebuie sa fie însoțite de copia facturii sau factura in original, bon, etichete sau alte documente care au însoțit produsul.

In cazul in care produsele returnate prezinta anumite modificări fizice sau chimice, deteriorări, accesorii lipsa (chiar daca au fost oferite cu titlu gratuit) sau alte defecte, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata după evaluarea prejudiciilor create.

Nu se accepta retur pentru produsele folosite/spălate sau care au un miros neplăcut.

Vânzătorul va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care este înștiințat de cumpărător despre decizia de a returna produsul/produsele. In același termen calendaristic de 14 zile, cumpărătorul este obligat sa returneze produsele primite, iar vânzătorul poate amâna rambursarea sumei pana la data recepționarii produselor.

Coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate.

Nu se rambursează contravaloarea produselor realizate si personalizate la comanda, adică acele produse care nu se găsesc in mod obișnuit in gama de produse disponibile pe site.

In cazul comenzilor plătite online, banii se vor returna direct in contul din care a fost efectuata plata in momentul plasării comenzii si nu către IBAN-ul indicat in cererea ce retur.

Pentru a înregistra o cerere de retur, va rugam sa ne trimiteți o solicitare de retur la adresa comenzi@croitoriafericirii.ro , iar noi va vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a finaliza procesul de returnare.