Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore prin curierat rapid cu URGENT CARGUS sau PRIORIPOST si in 3-5 zile lucrătoare prin POSTA ROMANA (trimitere simpla), perioada calculata din momentul predării coletelor companiei de transport. Produsele comandate pleacă din atelierul nostru in maxim 48 de ore de la înregistrarea comenzii. In situația in care ar exista o problema cu comanda dvs.si aceasta nu poate fi onorata veți fi contactat (a) telefonic in max 24 de ore.

Tarife transport la plata ramburs :

  • 29 RON prin curier URGENT CARGUS*- livrare in 24-48 de ore;
  • 24 RON prin PRIORIPOST – livrare in 24-48 de ore;
  • 17 RON prin POSTA ROMANA – livrare in 3-5 zile lucrătoare;

Tarife transport la plata in cont sau cu cardul :

  • 22 RON prin curier URGENT CARGUS*- livrare in 24-48 de ore;
  • 17 RON prin PRIORIPOST – livrare in 24-48 de ore;
  • 9 RON prin POSTA ROMANA – livrare in 3-5 zile lucrătoare;

Pentru clienții din Cluj-Napoca, produsele pot fi ridicate de la atelierul nostru de pe strada Dunării nr 139, cu o programare in prealabil.

*Prețul este valabil pentru cele peste 6.000 localitățile in care Urgent Cargus efectuează livrări fără taxe de km suplimentari. Kilometrii suplimentari reprezintă numărul de kilometri parcurși din cea mai apropiată filiala URGENT CARGUS pana la localitatea de destinație/ridicare,  in  cazul  în care aceasta nu se afla în rețeaua Urgent Cargus. Pentru lista actualizata va rugam vizitați site-ul Cargus (www.urgentcargus.ro) sau sa ne contactați pe comenzi@croitoriafericirii.ro .